Baby/dreumes groep

Hier vindt u meer informatie over de baby/dreumesgroep van kinderdagverblijf madelief

Welkom bij de baby/dreumes groep

De baby/dreumesgroep bestaat uit 9 kinderen in de leeftijd van 0 tot 1,5 of 2 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

Structuur

De baby/dreumesgroep heeft een, twee of drie vaste pedagogisch medewerkers per dag op de groep staan, afhankelijk van het kindaantal. Deze pedagogisch medewerkers worden eventueel bijgestaan door een stagiaire. Madelief probeert verder altijd met vaste invalkrachten te werken. Dit om de stabiliteit en continuïteit te waarborgen binnen het kinderdagverblijf.

Overgang naar een volgende groep

Tussen het moment dat een kind anderhalf tot twee jaar is, wordt een moment bepaald waarop hij of zij overgaat naar van de baby/dreumesgroep naar de peutergroep. Ruim voor die tijd gaat het kind al oefenen bij de peuters op verschillende momenten van de dag. Zo is de overgang niet al te groot. Voor kinderen op de vmn geldt deze overgangsleeftijd niet.

Het team

Erika
Pedagogisch medewerker
Baby/dreumes groep
Angelique
BBL'er
Baby/dreumes groep
Saskia
Pedagogisch medewerker
Baby/dreumes groep
Annemieke
Pedagogisch medewerker
Baby/dreumes groep
Yvette
Pedagogisch medewerker
Baby/dreumes groep

Andere groepen

Peutergroep

De peutergroep van Madelief bestaat uit maximaal 16 dreumesen en peuters in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

Vergeet-mij-nietjes

De Vergeet-mij-nietjes (vmn) is een verticale groep van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, met maximaal 12 kinderen. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.