Nieuwe website online

Overzichtelijk, informatief, actueel én responsive

Nieuwe website komende maanden verder verrijkt

Achter de schermen is er hard aan gewerkt, maar nu is het dan zo ver. Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Sneller, informatiever, actueler en zowel op pc en laptop als via telefoon of tablet te raadplegen.

De oude website was al weer een behoorlijk aantal jaren in de lucht en vertoonde steeds meer gebreken. Een van de voornaamste bezwaren, die ook door ouders in de enquête werd uitgesproken, was dat de oude site zich niet aanpaste aan het formaat van tablet of telefoon. De nieuwe site is wel voorzien van deze functionaliteit en is dus volledig responsive.

Ook is de informatie opnieuw gerangschikt, geactualiseerd, uitgebreid of juist ingekort en waar nodig aangepast op de nieuwe wet- en regelgeving voor de kinderopvang.

Tot slot is de website visueel aantrekkelijker gemaakt, door het gebruik van meer, grotere en mooiere foto's.

We gaan de website in de toekomst verder verrijken, onder andere met de nodige content op groepsniveau. Onze webredacteur Eric gaat daar de komende maanden mee aan de slag.

Mochten jullie bij het raadplegen van de website op onvolkomenheden stuiten of suggesties hebben voor verbetering, is het verzoek hierover een mailtje te sturen naar: webmaster@madelief.nl.