De vergeet-mij-nietjes

Hier vindt u meer informatie over onze verticale groep: de vergeet-mij-nietjes

Welkom bij de Vergeet-mij-nietjes

De Vergeet-mij-nietjes (vmn) vormen een verticale groep van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, met maximaal 12 kinderen. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

Structuur

De Vergeet-mij-nietjes hebben een, twee of drie vaste pedagogisch medewerkers per dag op de groep staan, afhankelijk van het kindaantal. Deze pedagogisch medewerkers worden eventueel bijgestaan door een stagiaire. Madelief probeert verder altijd met vaste invalkrachten te werken. Dit om de stabiliteit en continuïteit te waarborgen binnen het kinderdagverblijf.

Overgang naar een volgende groep

De Vergeet-mij-nietjes zijn een verticale groep, waarin kinderen van alle leeftijden tot vier jaar worden geplaatst. Dit betekent dat er in principe niet naar een andere groep wordt verhuisd, tenzij de personele bezetting of de samenstelling van de groep dat vereist. Ook kan het zijn dat het kind toch beter op zijn plaats is bij leeftijdgenootjes in een horizontale groep of dat de opvangmogelijkheden van andere groepen beter bij de wensen van de ouders aansluiten.

Het team

Linda
Pedagogisch medewerker
Vergeet-mij-nietjes
Lisa
Pedagogisch medewerker
Vergeet-mij-nietjes
Sandra
Planner, pedagogisch medewerker
Vergeet-mij-nietjes
Juul
Pedagogisch medewerker
De Bezige BijtjesVergeet-mij-nietjes

Gerelateerd

De Stekkies

De Stekkies is de naam van de baby/dreumesgroep van Madelief. Deze groep bestaat uit 9 kinderen in de leeftijd van 0 tot 1,5 of 2 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

De Bezige Bijtjes

De Bezige Bijtjes is de naam van de peutergroep van Madelief. Deze bestaat uit maximaal 16 dreumesen en peuters in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.