Nieuws

Wat speelt er allemaal op Madelief?

Corona

Kinderen mogen toch komen na vakantie in risicogebied

De rijksoverheid heeft op 2 september het quarantainebeleid versoepeld. Kinderen van ouders, die vakantie hebben gevierd in een van de risicogebieden mogen nu toch naar Madelief gebracht worden, tenzij er sprake is van ziekteverschijnselen.

Corona

RIVM versoepelt snotneus-regels

De omstreden snotneus-regels in het protocol van het RIVM voor kinderdagverblijven zijn verruimd. Voortaan is koorts de maatstaf voor het al dan niet toelaten van een kind op de opvang.

Corona

Ophalen bij snotneus leidt tot verwarring

De heropening van Madelief per 11 mei is boven verwachting soepel verlopen. De moeilijkste regel blijkt het naar huis sturen van kinderen met bijvoorbeeld een aanhoudende snotneus te zijn. Hoe gaan wij te werk?

Communicatie

Nieuwe website online

Achter de schermen is er hard aan gewerkt, maar nu is het dan zo ver. Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Overzichtelijk, informatief, actueel en zowel op pc en laptop als via telefoon of tablet te raadplegen.

Kwaliteit

Geen geschillen over Madelief in 2019

In 2019 zijn bij de Geschillencommissie Kinderopvang geen geschillen ingediend over kinderdagverblijf Madelief. "Een mooie prestatie", aldus de commissie.

Corona

Coronasluiting Madelief voorbij

Na een sluiting van bijna twee maanden, mag madelief vandaag eindelijk weer open voor al onze kinderen. Die openstelling is helaas wel gebonden aan strenge regels, om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

corona

Samen tegen corona

In alles wat wij op Madelief doen, volgen we de richtlijnen van het ministerie van VWS, het RIVM en de GG&GD. Wij nemen dan ook, in lijn met de adviezen van het RIVM, een aantal hygiënemaatregelen.