De groepen van madelief

Een overzicht van de drie groepen op madelief

De groepen van madelief

Madelief staat voor kleinschalige, professionele kinderopvang. De kinderen zijn verdeeld in drie groepen, die elk een eigen ruimte in het gebouw hebben. Dit zijn De Stekkies (babygroep), De Bezige Bijtjes (peutergroep) en De Vergeet-Mij-Nietjes (VMN, verticale groep). Iedere groep heeft een, twee of drie vaste pedagogisch medewerkers per dag, afhankelijk van het kindaantal. De pedagogisch medewerkers worden eventueel bijgestaan door een stagiaire. Madelief probeert verder altijd met vaste invalkrachten te werken. Dit om de stabiliteit en continuïteit te waarborgen binnen het kinderdagverblijf.

De Stekkies

De Stekkies is de naam van de baby/dreumesgroep van Madelief. Deze groep bestaat uit 9 kinderen in de leeftijd van 0 tot 1,5 of 2 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

De Bezige Bijtjes

De Bezige Bijtjes is de naam van de peutergroep van Madelief. Deze bestaat uit maximaal 16 dreumesen en peuters in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.

Vergeet-mij-nietjes

De Vergeet-mij-nietjes (vmn) is een verticale groep van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, met maximaal 12 kinderen. Het uiteindelijke aantal kinderen wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor en vindt u de nodige informatie over de groep en haar activiteiten.